Vi försöker bli bättre på att nosa upp lediga lokaler på Ringön och sprida ordet. Här nere ser ni listan och på @saltetparingon visar vi med bilder. Om du har lediga lokaler eller känner någon som har så hör gärna av er till oss på info@saltet.org

Ledigt (kolla datum):

STÅLVERKSGATAN  Just nu finns det flera lediga rum i huset där vi sitter på Stålverksgatan 2. Inget fancy men mycket mys. Precis vid vattnet. Kräver lite kärlek. Kortare kontrakt. Olika storlek på rummen mellan 16-22 m2. Hör av er till fastighetsägaren på anita.lindberg@saltafastighets.se
(12 juni 2018)

MANUFAKTURGATAN
Flera mindre rum är lediga på Manufakturgatan. Runt 12 m2 och 1000 sek/månad. Gemensamt kök och konferensrum. Ett rum är större på 25 m2. Huset ligger precis vid en av hamnarna. Hör av er till Niklas.nilsson@gmail.com
(7 maj 2018)

RINGÖGATAN 10
Flera kontorsrum är lediga högst upp i ett hus på Ringögatan 10. Möjlighet att ändra lokalen efter behov. Bra med parkering. Kontakta Jane.lundin@castellum.se
(9 april 2018)

STÅLVERKSGATAN
Jättefint stort rum där vi sitter. Nymålat, mysigt, ljust. Ungefär 25 m2 med tillgång till kök och trädgård. Kontakta anita.lindberg@saltafastighets.se
(5 april 2018)

STENKOLSGATAN 
Från och med den 1 augusti finns det 200 m2 ledigt på Stenkolsgatan 3. En stor port ut mot gatan, ett större rum och tre mindre plus toalett. Fastighetsägaren finns här tigertv@telia.com
(16 mars 2018)

KALKBRUKSGATAN
Blått hus på Kalkbruksgatan. Runt 220 m2. Ett stort rum med garageport och 7 mindre. Liten gård.
(10 mars 2018)

STENKOLSGATAN
Kokokaka på Stenkolsgatan har några lediga platser just nu. Såhär skriver de: Vill du flytta till Ringön och dela lokaler med 30 kreatörer? Här finns fotografer, arkitekter, kläddesigners, programmerare, animatörer, musiker och fler. Förutom arbetskamrater får du tillgång till 200 m2 studioyta, internet, konferensrum, tvättmaskin, kaffe, te och frukt. Hör av er till studio@kokokaka.com
(5 mars 2018)

STÅLVERKSGATAN 
Just nu finns det flera lediga rum i huset där vi sitter på Stålverksgatan 2. Inget fancy men mycket mys. Precis vid vattnet. Kräver lite kärlek. Kortare kontrakt. Olika storlek på rummen mellan 16-22 m2. Hör av er till fastighetsägaren på anita.lindberg@saltafastighets.se
(26 februari 2018)

MANUFAKTURGATAN
Nybyggt hus på Manufakturgatan. En lokal på runt 350 m2. Precis vid vattnet men en stor balkong mot hamnen. Bilder och kontakt på collierslokaler.se
(24 januari 2018)