Det blir Julmys på Ringön fredagen den 7 december! Granen tänds på Kioskens tak (Järnmalmsgatan/Manufakturgatan) kl. 16.30 I år är det Red Top från Saltet och Sixten från Kiosken som fixar. Tvärs över gatan testar Konsthallen sin nya maffiga filmduk och passar samtidigt på att visa filmsnuttar från konstnärer på ön. Det finns lite glögg och förhoppningsvis någon eld att värma sig vid.

Som om inte det vore nog öppnar Caveman Choppers upp sin julmarknad på Tackjärnsgatan samma kväll. Verk av flera konstnärer, kläder och cyklar till salu. Från kl. 12-22. Och så är det konsertpremiär på Stålverksgatan 2. Sofarsounds kör akustiskt tillsammans med Kning Disk. Insläpp från 19.30, konserten kör igång vid kl. 20.00

Vi ses då, det blir mysigt!

PS. På bilden är Jimmy från Kokokaka och Ringöns första julgran 2016