Ljuset är tillbaka på Ringön! I Ö-postens vårnummer säger vi hej och välkommen tillbaka till vinterns flyttfåglar;  Container Kitchen, Kiosken och trädgården bland andra. Mångsysslaren Mikael Allu kör igång butiken/plattformen Made in Ringön. Vi listar alla (hoppas vi!) matställen på ön i Mätt som en plätt och så pratar vi länge med Krax, Ringöns finest.

Bland annat! Läs tidningen här digitalt eller plocka upp ett ex på någon av Ringöns matställen.

Ö-posten// Ö-Posten #10 

Och alla andra nummer: Ö-posten #1, Ö-posten #2,  Ö-posten #3, Ö-posten #4, Ö-posten #5, Ö-posten #6, Ö-posten #7, Ö-posten #8, Ö-posten #9.

 

Det började såhär.

Alldeles precis innan Jul 2016 kom det första numret av Ö-posten. Ringöns egna tidning. En idé från Bengt på KP Frukt&Grönt som vi har tagit vidare. Tanken är att vi ska berätta om människorna och företagen på Ringön, både nya och gamla. Vi vill också bevaka frågor som påverkar vardagen för alla som jobbar på ön. Detaljplan, byggprojekt, kommunikationer och annat. Och så har vi skrivit om öns historia då och då och en massa annat.

Hör gärna av er med tips och tankar på vad ni tycker att vi borde skriva om info@saltet.org