Idag kom Ö-postens vinternummer. Vår lilla tidning som vi älskar så mycket.  I det här numret fortsätter Resan till Ringön, artikelserien där folk på ön berättar historien om hur de egentligen hamnade här. Tolv nya musikstudios på Stenkolsgatan, ATT Vega strax öppnar Ringöns första kvällsrestaurang (med scen!) och så lite skvaller från Ö-festen och massa annat.

Och glöm inte att läsa det finstilta! Vi uppmanar alla att pynta utanför sin dörr! Kalkbruksgatan har redan gjort det så med inspiration från dem hoppas vi att andra ska ta efter. The power of Pynta! Ringöns stora höststämning. Gå loss! Låt oss hjälpa varandra att orka vintern.

Läs tidningen här digitalt eller plocka upp ett ex. på någon av Ringöns matställen.

Ö-posten// Ö-posten #12

Och alla andra nummer: Ö-posten #1, Ö-posten #2,  Ö-posten #3, Ö-posten #4, Ö-posten #5, Ö-posten #6, Ö-posten #7, Ö-posten #8, Ö-posten #9, Ö-Posten #10, Ö-posten#11,

 

Det började såhär.

Alldeles precis innan Jul 2016 kom det första numret av Ö-posten. Ringöns egna tidning. En idé från Bengt på KP Frukt&Grönt som vi har tagit vidare. Tanken är att vi ska berätta om människorna och företagen på Ringön, både nya och gamla. Vi vill också bevaka frågor som påverkar vardagen för alla som jobbar på ön. Detaljplan, byggprojekt, kommunikationer och annat. Och så har vi skrivit om öns historia då och då och en massa annat.

Hör gärna av er med tips och tankar på vad ni tycker att vi borde skriva om info@saltet.org