Och mitt i allt kommer vårnumret av Ö-posten.  Förhoppningsvis som en pastellig liten lycka.

I det här numret hälsar vi på hos Frog som jobbar under vattnet (bla med den nya Hisingsboron) Vi träffar Goran, Konstnärskollektivet Helheten, Fadime och Henrik i Resan till Ringön. Och så pratar vi med andra generationen Ringön, fast Fannie och Emil är femte generationen kafferostare.

Vi delar med oss av en hemlighet sen fyra år tillbaka (!!) och bjuder in er i ett helt nytt projekt – Ringöbussen! Var med!

Läs om allt i det senaste numret som ni hittar på Ringöns olika lunchställen, Snuslagret på Ringögatan, Made in Ringön mfl efter Påsk eller digitalt här.

Till sist. Det har aldrig varit viktigare att hålla koll på varandra än nu. Gör det och låt oss hjälpa varandra här på Ringön och i samhället i stort.

Peace and Love och GLAD PÅSK!

Ö-posten//Ö-Posten #13

Och alla andra nummer: Ö-posten #1, Ö-posten #2,  Ö-posten #3, Ö-posten #4, Ö-posten #5, Ö-posten #6, Ö-posten #7, Ö-posten #8, Ö-posten #9, Ö-Posten #10,Ö-Posten#11,Ö-Posten #12

 

Det började såhär.

Alldeles precis innan Jul 2016 kom det första numret av Ö-posten. Ringöns egna tidning. En idé från Bengt på KP Frukt&Grönt som vi har tagit vidare. Tanken är att vi ska berätta om människorna och företagen på Ringön, både nya och gamla. Vi vill också bevaka frågor som påverkar vardagen för alla som jobbar på ön. Detaljplan, byggprojekt, kommunikationer och annat. Och så har vi skrivit om öns historia då och då och en massa annat.

Hör gärna av er med tips och tankar på vad ni tycker att vi borde skriva om info@saltet.org