En vänlig grönskas rika dräkt har även kommit till Ringöns få träd och grönytor. I sinnet är det snart sommarlov. Vi har ett sommarnummer med nyheter om Ö-festen, skvaller om ett nytt promenadstråk från bron, sommarpyssel från proffsen och så fortsätter Resan till Ringön. I det här numret pratar vi med Tomas, Benedikte, Agneta och Jonas som har varit på ön nästan hela sitt liv och inte så länge alls.

Här är numret och Glad sommar önskar vi er.

Ö-posten #14

Och alla andra nummer: Ö-posten #1, Ö-posten #2,  Ö-posten #3, Ö-posten #4, Ö-posten #5, Ö-posten #6, Ö-posten #7, Ö-posten #8, Ö-posten #9, Ö-Posten #10,Ö-Posten#11,Ö-Posten #12,Ö-posten#13

 

Det började såhär.

Alldeles precis innan Jul 2016 kom det första numret av Ö-posten. Ringöns egna tidning. En idé från Bengt på KP Frukt&Grönt som vi har tagit vidare. Tanken är att vi ska berätta om människorna och företagen på Ringön, både nya och gamla. Vi vill också bevaka frågor som påverkar vardagen för alla som jobbar på ön. Detaljplan, byggprojekt, kommunikationer och annat. Och så har vi skrivit om öns historia då och då och en massa annat.

Hör gärna av er med tips och tankar på vad ni tycker att vi borde skriva om info@saltet.org