Om ett par månader avslutar Saltet sitt jobb och lämnar över till andra eldsjälar med basen på Ringön. Därför drar vi igång ett nätverk på ön som förhoppningsvis kan bli det sociala navet, fungera som en samlad röst i dialogen med staden och fastighetsägare och kanske driva vidare Ö-posten och Ö-festen och andra saker som har varit uppskattade på ön.

Formen för nätverket är inte helt bestämde ännu men det kommer krävas en styrelse/styrgrupp som fördelar lite jobb. Det kommer också tillkomma en medlemsavgift (ca 500 sek/år) men det är upp till nätverket att bestämma.

Vi på Saltet samlar ihop vår kunskap och erfarenheter om exempelvis ansökningsförfarandet kring det tidsbegränsade bygglovet, kontakter in i staden och andra ”bra att veta saker”. Allt kommer ligga på en digital plattform där de företag som är med i nätverket kan logga in.

Plattformen har också en mindre del som är öppen för alla. Där kommer alla företag som är med i nätverket synas på en karta, ni kan hitta varandra och andra i stan kan hitta er. Dert kommer också finnas litet kalendarium om vad som händer på ön och nåda andra grejer.

Om ni är företag på Ringön och vill vara med, maila till info@saltet.org Om ni har frågor,  maila på samma adress eller titta förbi oss på Stålverksgatan 2 (onsdag, torsdag, fredag) eller ring till Johan (Red Top) på 0705-23 65 29